klappat och klart

Nu är jag i stor sett klar med alla mina julklappar, tror jag. Färdig inslagna och på sin plats under granen.
Det känns skumt, det känns ju inte direkt som att det är julafton på Fredag, men det kanske är för att jag vet att jag ska jobba. Tråkigt. att missa kalle anka är ju en skandal!


Julfest.

I Lördag var vi hembjuda hos Fanny & Benny för lite julfest med god mat och roliga lekar!
Jag såg till dagen i ära ut som ett blått paket.


Hembakat

Förra veckan bakade jag massor av julgodis, jag hoppas ju på att det ska räcka fram tills på Fredag, men jag börjar tvivla på det alltså. haha, allt är ju bara så himla gott!


jobb jobb jobb

Jag har jobbat för er som undrar. idag har jag varit ledig, idag är min lördag/söndag. Jag har sovit väldigt många timmar. Fredrik sa att jag somnade runt 11 igår, när jag vaknade imorse och kollade på klockan vart jag förvånad över att se att klockan redan var kvart i 1, så ja, många timmars sömn har jag fått.
Imorgon jobbar jag igen tom. söndag. sen börjar det om, jag jobbar varje helg fram till jul, och även jul. buu.
På söndag efter jobbet ska jag till Papsen igen. Då måste det julpyntas, och julbakas. och ryntas lite till. Måste få Fredrik att köra bilen och köpa en julgran, det vet jag att pappa vill, för han har smyghandlat pynt till granen, haha.

Förresten så har jag bara 2 julklappar kvar att köpa, om jag inte ska köpa lite mer presenter till mig själv vill säga!

Jul 2006

Till alla tomtar där ute.


1 december

Idag har jag jobbat. jag har även insett att jag ska jobba själv i bageriet på julafton. 7-16 alldeles ensam, på jul, buhu. Ni anar verkligen inte hur synd jag tycker om mig själv. jag menar, vad ska jag ens göra där i 8 timmar på julafton? Vem kommer på att, nej juste, vi glömde att köpa med oss buddapestbakelserna. Hmmp, inte!

Eftersom att det är 1 december idag så får man öppna första luckan i kalendern. i år kör jag på en rosa hello kitty, jag kan även erkänna att pappa & Fredrik också gör det eftersom att jag har gett dem en varsin, så snäll är jag!


Jag tror att jag fick en katt i 1 luckan.

Måndag med Emma

I måndags var det dags att träffa på min kära vän Emma pemma. Det var ett tag sendan vi sågs, med det ger en bara mer att prata om, höhö. ( haha förlåt). Vi gick runt och shoppade lite ( jag shoppade) och åt lunch.
Emma fick mig även att bli av med "systembolaget oskulden", En glögg med lakristsmak fick det bli. Haha. Andra köper typ massvis med öl, cider & vin när de fyller 20, men jag, jag köper glögg, vilket liv man har ;O


RSS 2.0